Delfis ulazi u fazu beta testiranja

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da je posle višemjesečnog razvoja naš sistem za elektronsko fakturisanje – Delfis, konačno ušao u fazu beta testiranja. Našim partnerima i kompanijama koje su izrazile želju da učestvuju u ovoj fazi, biće omogućen pristup aplikaciji sa svim otključanim funkcionalnostima. Cilj ove faze je da otkrijemo i otklonimo sve korisničke i funkcionalne nedostatke, prije nego što sistem učinimo dostupnim za komercijalnu upotrebu. Takođe, namjera nam je i da sistem učinimo što je moguće ugodnijim za korišćenje, pa ćemo od korisnika tražiti da nam dostave svoje sugestije, potrebe i ideje za dalji razvoj sistema.

Faza beta testiranja predstavlja logički nastavak procesa razvoja sistema, nakon što se Delfis uspješno pokazao na tehničkim, bezbjedonosnim i testovima opterećenja, gdje su provjeravane karakteristike sistema u ekstremnim uslovima ili uslovima velike posjećenosti.

Nakon završetka faze beta testiranja u realnim uslovima, radiće se na otklanjanju svih otkrivenih nedostataka, kao i implementaciji dodatnih funkcionalnosti, nakon čega će sistem biti spreman za široku upotrebu.

Vaš Delfis tim